Her sletter du LME Autopilot-kontoen din og alt appen har lagret om deg. Du bekrefter med en engangskode på e-post, slik at ingen andre kan slette kontoen din.
Dette slettes
Kontoen din: e-postadressen, planen og kredittene.
Alt lagret arbeid: innstillinger, merkevareprofiler, innholdsplaner og historikk.
Innloggingskoder som ikke er brukt.
Dette slettes ikke
Abonnementet ditt. Sletter du kontoen, stopper ikke betalingen av seg selv, så si opp abonnementet først.
Kvitteringer og regnskapsdata hos Stripe, som må oppbevares etter bokføringsloven.
Det som ligger lokalt i nettleseren din. Tøm nettleserdataene for appen om du vil bli kvitt det også.
Sletting kan ikke angres. Arbeidet ditt er borte for godt.
Trenger du hjelp?
Får du det ikke til, send en e-post til Renate på renateshobby@hotmail.com, så sletter hun kontoen manuelt.